Založ si blog

Tlačiareň s funkciou rozpoznávania hlasu

Celý názov tohto softvéru je Global Artificial Business Intelligence, v skratke Gabi® Voice a bol vyvinutý pre požiadavky firmy Xerox. Softvér užívateľovi umožňuje zadávať verbálne príkazy priamo multifunkčnému zariadeniu Xerox AltaLink MFP, ktorý ich následne vykoná. Novinka je zatiaľ dostupná len v USA.

Obchodný partner Xeroxu, firma Gabi Solutions, pôvodne vyvinula aplikáciu Gabi Voice na podporu federálneho zákona 508c z roku 1973, tzv. Rehabilitation Act, ktorý upravuje prístup k informačným technológiám v U.S. federálnej vláde. Definuje prístupnosť všetkých funkcií  IT zariadení pre zamestnancov s rôznymi formami handicapu. AltaLink MFP začne reagovať po zadaní štartovacieho slova „Gabi“, ktoré je nasledované intuitívnym príkazom – a to bez ohľadu na obmedzené schopnosti užívateľa, či už vizuálne, motorické, adaptívne, apod. Dôraz bol kladený aj na použitie pri minimálnych užívateľských zručnostiach užívateľov.

 

Funkcia rozpoznávania hlasu pre Vašu tlačiareň Xerox. Ak ste Vašej tlačiarni už niekedy niečo rozprávali, tak teraz Vás bude konečne aj počúvať!

 


 

Video: V tomto videu je ukážka komunikácie s MFP, zadávanie príkazov na kopírovanie, skenovanie na email, faxovanie, tlač, alebo realizovanie servisného hovoru. (Zdroj: https://www.xerox.com)

 

Podľa výrobcu je aplikácia Gabi Voice bezpečná a pri jej používaní sa môžete spoľahnúť na nasledujúce stupne zabezpečenia:

  • Gabi Voice vykonáva len predprogramované funkcie
  • Všetky dáta sú šifrované a neukladajú sa na disk
  • Gabi Voice začne reagovať na predprogramované príkazy len ak ho užívateľ iniciuje štartovacím slovom „Gabi…“
  • Softvér realizuje frekventované auto-aktualizácie
  • Produkt spĺňa nasledujúce bezpečnostné smernice: ISO 9001, ISO 1400, ISO 50001, OHSAS 1800, Privacy Shield, DAL09, PAR01, HITRUST, ISO 27018, ISO 27017, ISO 27001, SOC 1, SOC 2, FISMA, NIST, GDPR, 508(c)

 

Hlasové rozpoznávanie zlepšuje produktivitu práce

Nie sú potrebné žiadne manuály, ikony, menu. Hlasové príkazy šetria čas, pretože sú intuitívne a môžu byť  vyslovené v hocijakom poradí a bez vyklikávania menu príkazov. Napríklad nasledovný príkaz – „Gabi, urob 10 obojstranných čiernobielych kópií“, alebo „Gabi, urob 10 čiernobielych obojstranných kópií“ sa interpretuje rovnako.

Užívateľské rozhranie hlasovo aktivovaného klienta používa prirodzený neutrálny jazyk a adaptuje sa na rôzne jeho variácie, rozličné verbálne vzory, vady reči, akcent apod. To robí aplikáciu použiteľnou pre široké spektrum užívateľov.

 

Požiadajte o servisné volanie

Ak AltaLink potrebuje nejaký servisný zásah, stačí Gabi len zadať jednoduchý hlasový príkaz a začne zhromažďovať všetky servisné informácie týkajúce sa Vášho MFP, ktoré mailom prepošle Vášmu servisnému poskytovateľovi. Gabi môže reportovať aj nízku úroveň tonera a tlačového papiera.

Inštalácia hardvéru je jednoduchou záležitosťou bez potreby špeciálnych technických schopností.

 

Tlačiarne Xerox AltaLink

 

Obr.: Farebná multifunkčná tlačiareň Xerox AltaLink C8000 Series MFP (zdroj: https://www.xerox.co.uk)

 

Séria vysoko-výkonných multifunkčných tlačiarní AltaLink je dizajnovaná pre náročnejších užívateľov, prevažne firemné riešenia, s vysokou frekvenciou a objemom tlače a vysokým bezpečnostným štandardom.

 

PrintMaster.sk

 

Zdroj: https://www.xerox.com

5 najpopulárnejších techník pre tlač vizitiek

23.10.2018

Uvažujete o nových vizitkách, ale neviete si vybrať z množstva ponúkaných alternatív? Radi by sme Vám uľahčili proces výberu a predstavili 5 najčastejšie používaných techník výroby vizitiek. Váš návrh sa tak môže lepšie prispôsobiť Vášmu obchodnému štýlu a stále vyzerať vysoko profesionálne. Laserové vyrezávanie Táto technika sa v [...]

Print Marketing je stále živý

12.10.2018

Print Marketing v digitálnom veku V súčasnosti už viete nájsť všetko online. Časopisy, noviny, dokonca aj knihy, všetko prechádza do digitálnej podoby. Ako je potom možné, že je print-marketing stále živý? Obzvlášť keď predstavitelia marketingového odvetvia hlásajú „print je mŕtvy“. Napriek tomu je ale evidentné že tlač si drží svoje pozície aj v [...]

Ako eliminovať zasekávania papiera počas tlače

03.10.2018

Jeden s klasických bolehlavov súvisiacich s tlačením papiera je jeho občasné zasekávanie sa. Papier počas procesu tlačenia prechádza sústavou valcov, túto trajektóriu pohybu nazývame jednoducho dráha papiera. Používaním tlačiarne dochádza k opotrebovaniu jednotlivých dielov, vnútornému znečisteniu od pôsobenia šmykových napätí, znečisteniu z exteriéru [...]

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.

printmaster

Autorizovaný servis tlačiarní, predajca tonerov. Košice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 28
Celková čítanosť: 120076x
Priemerná čítanosť článkov: 4288x

Autor blogu

Kategórie